maandag 5 juli 2010

Sparen met weinig rente ...of Goud Kopen

Veel mensen weten niet meer wat ze met hun spaargeld moeten doen. Dt vooral na de debacles met de banken Icesave en DSB. Waarschijnlijk weet je wel dat als je je geld op een gewone spaarrekening bij een gewone bank zet, dat je niet echt spaart. Met een paar procent rente blijf je de normale inflatie niet voor. In deze tijd met kans op hyperinflatie wordt je geld zeker minder waard.

Geen probleem als je toch geen spaargeld hebt en toch arm bent. Je hebt niks en je zult niks hebben. Als je dat prima vindt, geniet dan gewoon van je leven en wees gelukkig met wat je hebt.

Maar ja. Als je juist voor jezelf, voor een beter leven of voor je kinderen of kleinkinderen spaargeld opzij hebt gezet?

Misschien denk je al aan goud kopen. Wel een ingewikkelde materie!
Ik adviseer je echt om eens goed de goudkaarten van KB Gold Vision te bestuderen. Deze goudkaartjes zijn van echt goud, 24 karaats, klein en verhandelbaar. Op mijn website staat héél veel informatie: over sparen ,over de economie, over goud en meer! Schrijf je vrijblijvend in en je kunt meteen bij verbluffende informatie over goud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Template by bloggertheme