woensdag 4 augustus 2010

Reactie op Beursbox.nl (nu incl links)

1. Die 20 % heb ik gewoon zelf geschat. Zou best minder kunnen zijn en ook de terugverkoop van 20 % is een schatting van jou (Tom Lassing). Mensen die het precies willen weten verwijs ik naar Paul de Rooij, (foutje in het bericht) van

http://www.investum.nl .

2.Ik ben blij dat je (Tom Lassing)daar de aandacht op vestigt. Het klopt dat netwerkmarketeers soms maar wat doen. Ik heb er op mijn http://www.netwerkmarketing.nieuwslog.nl herhaaldelijk op gehamerd dat men daar op moet letten.
Ik heb liever dat mensen die in MLM oftewel netwerkmarketing gaan zich goed op de hoogte stellen van wat ze gaan doen. En ik houd niet van MLM-ers die iedereen met praatjes binnen willen halen. Daar heeft niemand iets aan.

Teleurstelling aan beide kanten. Netwerkmarketing is zeker niet voor iedereen geschikt. Wel voor marketeers die hard willen werken, zich in de zaak verdiepen en goed geld willen verdienen. En die zeker een gevoel voor normen en waarden hebben.

2. Ik zei al, ik weet niet precies wat de kosten zijn. Verder is KB een bedrijf in ontwikkeling. Er zijn in Duitsland al veel bedrijven die de goudkaartjes accepteren als betaalmiddel. Tja, het gaat er ook om wat de mensen willen! Ik heb op het webinar gehoord dat er nu ook door goud gedekte bankbiljetten komen. Ook het elektronisch met goud betalen is in aantocht. Maar ja, ik ben maar een MLM-er.
Voor meer informatie ga naar Paul de Rooij van http://www.investum.nl of ga naar KB Vision zelf

http://www.kb-europe.de
.

Je kunt ook contact met mij opnemen om direct met iemand van KB Vision te mailen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Template by bloggertheme