zaterdag 18 september 2010

Spaarloon vrij, goud kopen

Je hebt wat extra geld nu het spaarloon vrijkomt en wat doe je ermee. Het blijkt dat de meeste mensen nog niet meteen naar de winkels lopen om te kopen. Het is eigenlijk de bedoeling dat die miljarden vrijgekomen spaarloon door consumptie de economie ten goede komt. Veel mensen denken aan hun eigen economie en willen dat geld juist niet meteen uitgeven. Misschien komen er nog slechtere tijden!

De banken vechten om het geld en doen aanbiedingen met zogenaamd de hoogste rente. Maar het kan best dat de inflatie toch die rente inhaalt en dat er uiteindelijk minder geld over blijft. 

Misschien weet je nog niet dat het ook mogelijk is om halve en hele grammen goud te kopen. Je kunt die grammetjes op laten slaan in het Gotthardtmassief in Zwitserland.. De grammetjes zitten in plastic kaartjes,. Het ziet er uit als een creditkaart, met een stukje goud in het midden. De opslag is gratis en vanaf honderd goudkaartjes kun je het goud gratis thuis krijgen.

De goudprijs is hoog op het ogenblik. De prijs van het goud zal echter toch steeds nog hoger worden. Goud is nooit een miskoop. Het is wel een investering voor de langere tijd!

De kaartjes worden geproduceerd door KB Vision. Ze zijn makkelijk verkrijgbaar en voor iedereen toegankelijk. Je hoeft geen tienduizenden euro''s te hebben om aan goudkaartjes te komen.

Meer weten? Schrijf je in voor meer informatie:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Template by bloggertheme